Ξενοδοχείο Όλυμπος

Ιαματικά Λουτρά Λίμνης Καϊάφα

Τα νερά των Λουτρών Καϊάφα, είναι ιδανικά για δερματικές παθήσεις, άσθμα, ρευματισμούς και ηπατικές παθήσεις. Οι επισκέπτες του Καϊάφα απολαμβάνουν τις υδροθεραπείες τους, σε ένα πανέμορφο τοπίο, με πεύκα και ευκαλύπτους και πραγματοποιούν διακοπές ηρεμίας και χαλάρωσης μακριά από το άγχος της πόλης.

Οι ιαματικές πηγές του Καϊάφα προσελκύουν πολλούς επισκέπτες όλο τον χρόνο και αποτελούν σημαντική πηγή τουρισμού στην περιοχή. Η υδροθεραπεία σε αυτά τα λουτρά είναι από τις πιο αποτελεσματικές και παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή των κατοίκων αλλά και των επισκεπτών του Καϊάφα, που έρχονται από όλο τον κόσμο, για να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Τα ζεστά νερά των λουτρών πηγάζουν από το σπήλαιο των Νυμφών Ανιγρίδων, όπου σύμφωνα με την μυθολογία γεννήθηκε ο Δάρδανος, πρόγονος των Τρώων. Τα νερά ήταν γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, από τα αρχαία χρόνια. Την ιαματική τους ιδιότητα οι αρχαίοι την απέδωσαν στις νύμφες που κατοικούσαν στα δάση της περιοχής, για αυτό και τα είχαν στολίσει με ναούς και ιερά μνημεία προς τιμή τους. Στη λίμνη Καϊάφα εκτός από τα ιαματικά λουτρά, ο επισκέπτης μπορεί να ασχοληθεί με θαλάσσια sports και θαλάσσιο σκι.

Σε αυτή τη γωνιά της Ηλείας, διαθέτουμε τις εγκαταστάσεις για την εξάσκηση της Ελληνικής Ομάδας Θαλάσσιου Σκι. Το τοπίο εδώ είναι εντυπωσιακά όμορφο και ονειρεμένο, αντάξιο των θρύλων που το περιβάλλουν. Το υδροθεραπευτικό κέντρο του Καϊάφα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, φιλοξενώντας επισκέπτες κάθε ηλικίας από όλο τον κόσμο.

Εδώ, ο επισκέπτης μπορεί να συνδυάσει την ευεξία με την αναψυχή και να αφεθεί στις ιαματικές ιδιότητες όχι μόνο των λουτρών αλλά και του γαλήνιου περιβάλλοντος που ηρεμεί και αναζωογονεί την ψυχή και το σώμα. Είναι γεγονός ότι οι επισκέπτες του Καϊάφα επισκέπτονται τα ιαματικά λουτρά κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, αφού δοκιμάσουν τις λουτροθεραπείες. Πολλοί επισκέπτες επιστρέφουν ξανά και ξανά, διαφημίζοντας τα θετικά αποτελέσματα των ιαματικών νερών.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να παρέχουμε μεταφορά στους επισκέπτες του ξενοδοχείου μας που δεν διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσο, ώστε να εξασφαλίσουν τις επισκέψεις τους στα υδροθεραπευτήρια των ιαματικών πηγών του Καϊάφα.